Следвайте ни

177 в болници с COVID- 19 в Хасковска област 

viber icon

Само двама са новите с коронавирус в Хасковска област за последното денонощие. Малко са, макар че през уикендите пробите също са много малко. Тревожна  обаче е трайната тендеkция на починалите, които за последните 24 часа са 3-ма, както и на хоспитализираните. Те са 177 и не намаляват. В МБАЛ- Хасково са настанени – 64, 17 са в Специализираната болница за активно лечение на пневмо-фтизиатрични заболявания.  В МБАЛ- Димитровград се лекуват  16, в харманлийската  29, а в свиленградската  25.  17. 

Починалите са възрастни пора от 73 до 83 г. със заболявания. С тях загубилите битката с вируса в областта са 195.

Случаите на коронавирусна инфекция, потвърдени в област Хасково, са 3630. На домашно лечение са 1624 човека. Известните, прекарали вируса, са 1634 човека.

 

 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

От какво Ви лиши и какво Ви даде коронавирусът?