Следвайте ни

17 огнеборци от региона с похвала за празника им

viber icon

ХАСКОВО, Марица

С "Писмена похвала“ за професионалния им празник са отличени 17 пожарникари от регионалната дирекция, службите в Хасково. Петима я получават  за постигнати високи резултати при изпълнение на служебните им задължения. Похвалата е от директора на регионалната дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението"- Хасково комисар Николай Вълчев. Те са инспекторите от група "Оперативен център" към сектор "Пожарогасителна и спасителна дейност" на дирекцията Петко Илиев, Николай Милушев , Живко Атанасов, Йордан Йорданов и Иван Мирчонов.

За съществен принос при изпълнение на конкретна професионална задача и директорът на Главна дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението” в МВР главен комисар Николай Николов награждава с "Писмена похвала“  старши инспектор Пламен Петков, инспектор Веселин Бекяров от Районна служба– Хасково,младши експертите и комантири на екип в хасковската служба Ангел Ангелов и Мехмед Бабаитов, младши инспекторите Стоян Бозуков, Реджеб Мехмед и Асен Сапунджиев също от хасковската служба и от тази в Тополовград: Стамо Стамов, Владимир Шеков, Димитър Рудев,Жеко Жеков и Росен Петков.
И днес Регионалната дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ в Хасково отваря врати и желаещите могат да посетят службата и да се запознаят с работата на огнеборците до 12 часа. За днешния празник е предвиден тържествен обяд, за който са поканени и ветерани,като ще бъде отдадена почит към загиналите при изпълнение на служебния им дълг.
Седмицата на пожарната безопасност в Хасково продължава утре от 11 часа с демонстративно занятие на тема „Спасяване на пострадали при ПТП“ в пункт за метали на ул. “Правда“. В петък от 11 часа огнеборци ще демонстрират евакуация на деца от ОДЗ № 15./Марица

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще се пазите ли и след края на извънредната ситуация?