Следвайте ни

161 под карантина ще гласуват в подвижна кутия в Хасковско 

viber icon

161 са избирателите под карантина в Хасковска област, подали заявление , че искат да упражнят правото си на вот в неделя в подвижна кутия. 

По една подвижна избирателна кутия ще има в 6 общини.  Това са Хасково, Стамболово, Любимец, Димитровград, Минерални бани и Свиленград, реши Районната избирателна комисия на заседанието си снощи. В останалите 5 общини заявления не са постъпвали.

Броят на кутиите се определя от подадените заявление от избиратели, поставени под задължителна карантина или изолация. Техният брой е най- голям в Хасково, където са постъпили 44 заявления. В Свиленград са 33, а в Стамболово – едва 10.

Днес стана ясно, че в община Ивайловград са подадени 14 заявления от карантинирани. Там също ще има подвижна кутия.

 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Абрамов

Абрамов

01.04.2021 | 10:01

В събота е ден за..размисъл.Но и е ПАЗАРЕН ден- за последно. Масово се предлагат плодове и зелвнчуци.Като цената е според килограмите,но обикновено кантара заковава на 50лв.15 кола домати колко са ,я?Купувайте братя,в махаката се запасиха вече със зеленчуци.

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Да отпаднат ли мерките срещу COVID-19?