25

16 000 лв. събра Малево за лечението на Никол

16 000 лв. е събраната сума от благотворителния базар в хасковското с. Малево, организиран в помощ на Никол. Момичето страда от тежко заболяване, което лекува в турска клиника, а много хора са съпричастни с него и семейството.

На благотворителния базар, организиран от кмета на селото Делчо Въчев, днес сутринта от продажбата на палачинки, сладолед, сувенири и много други, бе събрана сумата, която ще бъде преведена по сметката на 8-годишното момиче. 

Организаторите благодарят на всички, които участваха и изразяват надежда, че Никол ще се пребори с болестта благодарение на огромната подкрепа.  

Дарения за Никол се приемат в десетките кутии, които са поставени в различни търговски обекти в Хасково и в касовите салони на Общината. Всички събития, които организира Община Хасково също са посветени на каузата "Хасково За Никол". Днес и утре са последните два дни от Театралния фестивал „Театър, обичам те!“, а от понеделник започва Студентският театрален фестивал „Сцена на края на града“, където също ще се събират средства в подкрепа на семейството на детето. 

 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Анкета

Как и къде ще почивате през лятото?