Следвайте ни

14 жертви по пътищата на Хасковска област от началото на годината 

viber icon

Продължават ремонтите по пътя Димитровград- Стара Загора,  както и на високи насипи на автомагистрала „Марица“ от км 99+500 до км 101+700 в ляво платно. Изгражда се и улично осветление на пътен възел „Свиленград“. Това докладва на днешното заседание при областния управител на Хасково, началникът на Пътното управление Радостин Ламбрев. 

От началото на годината до вчера в хасковска област са станали 250 тежки катастрофи с 14 жертви и 336 ранени, съобщи началникът на „Пътна полиция“ Димо Чобанов. В сравнение със същия период на 2019 г. тежките произшествия с 31  повече. 

Огромен е броят на нарушенията по пътищата – 46 467 . 

На заседанието е било отхвърлено предложението на юридически лица за промяна по отношение на организацията на движението на лекотоварния трафик в подходите на ГКПП "Капитан Андреево". Промяна няма да има. 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

От какво Ви лиши и какво Ви даде коронавирусът?