1300 души ползват социалните услуги на Община Хасково 

Над 1300 са потребителите на социални услуги в община Хасково. В момента те се изпълняват от 15 звена, сред които  Общностен център за подкрепа на деца и родители, Центрове от семеен тип, Дом за стари хора, социален патронаж и др. 

В Световния ден на социалната работа кметът  Станислав Дечев проведе среща с управителите на социални заведения и услуги в общината. Градоначалникът благодари на социалните работници във всички 15 социални заведения в община Хасково за професионализма и компетентните грижи, които полагат за нуждаещите се хора. 

„Вече една година Вие работите в извънредни условия, които освен качеството на Вашата грижа, изпитват и Вашата човечност. И в този изключително труден професионален изпит, Вие се представяте компетентно и безкомпромисно.Затова нашите социални услуги стават все по-търсени и ценени от потребителите“, каза кметът. Той подчерта, че в негово лице социалните работници имат партньор, готов да откликне на всяка идея за повишаване качеството на социалните услуги в община Хасково. 

Кметът връчи награди на управителите на социалните услуги и проекти, като им пожела преди всичко здраве за тях, техните семейства и за хората, които ползват услугите, предоставяни от община Хасково. Тази година Световният ден на социалната работа се провежда под мотото „Аз съм, защото ние сме.“

 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?