Следвайте ни

1300 души ползват социалните услуги на Община Хасково 

viber icon

Над 1300 са потребителите на социални услуги в община Хасково. В момента те се изпълняват от 15 звена, сред които  Общностен център за подкрепа на деца и родители, Центрове от семеен тип, Дом за стари хора, социален патронаж и др. 

В Световния ден на социалната работа кметът  Станислав Дечев проведе среща с управителите на социални заведения и услуги в общината. Градоначалникът благодари на социалните работници във всички 15 социални заведения в община Хасково за професионализма и компетентните грижи, които полагат за нуждаещите се хора. 

„Вече една година Вие работите в извънредни условия, които освен качеството на Вашата грижа, изпитват и Вашата човечност. И в този изключително труден професионален изпит, Вие се представяте компетентно и безкомпромисно.Затова нашите социални услуги стават все по-търсени и ценени от потребителите“, каза кметът. Той подчерта, че в негово лице социалните работници имат партньор, готов да откликне на всяка идея за повишаване качеството на социалните услуги в община Хасково. 

Кметът връчи награди на управителите на социалните услуги и проекти, като им пожела преди всичко здраве за тях, техните семейства и за хората, които ползват услугите, предоставяни от община Хасково. Тази година Световният ден на социалната работа се провежда под мотото „Аз съм, защото ние сме.“

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Да отпаднат ли мерките срещу COVID-19?