25
Следвайте ни

13 учители с отличия  за принос в образованието в Хасково

viber icon

Отличия за цялостен принос в системата на българското образование бяха връчени на учители и директори на тържествена церемония в зала „Марица“ на Областна администрация-Хасково. Наградите бяха раздадени за Международния ден на учителя – 5 октомври. Инициативата е организирана от Областна администрация-Хасково съвместно с РУО. 

С наградите бяха отличени пенсионирали се през изминалите години изявени учители и директори с доказан авторитет в своята дейност.

Заместник-областният управител Виолета Желева връчи отличията за дългогодишен принос в системата на българското образование. 

13 учители и директори от региона са удостоени с плакет и почетна грамота от името на областния управител инж. Минко Ангелов. 

Удостоените учители и директори са: Василка Генева, Ваня Василева, Александър Батимов, Дойчо Кръстев, Катя Добрева, Иван Клисаров, Мария Якова, Пенка Делиева, Снежана Ангелова, Янка Гочева, Кирилка Къркаличева, Мария Желязкова, Татяна Лозева.

„Това награждаване беше неочаквано за всички нас. Смятахме се за забравени! И дано тази инициатива се превърне в традиция“, заяви с благодарности доайенът на хасковските математици и основател на природо-математическата гимназия Дойчо Кръстев, който бе най-възрастният сред удостоените с отличие.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на изборите на 14 ноември?