25

12 000 лв. и много продукти събраха за 24 часа в Минерални бани за бедстващите в Турция 

Само за 24 часа дарители от населените места в община Минерални бани  събраха около 12 000 лева за пострадалите от земетресението в Турция. Очаква се до 16 февруари, когато парите ще бъдат преведени по обявената сметка, сумата да достигне до 30 000 лева. 

Кампанията продължава. Кметът Мюмюн Искендер благодари на хората от всички населени места в общината за активното включване. Искаме да попадем ръка на пострадалите ни съседи в труден момент и сме съпричастни и солидарни към болката и мъката на хората, загубили близките си и домовете си, каза още  Искендер.

Включват се все повече хора от всички населени места в общината. Освен пари се събират и продукти от първа необходимост, дълготрайни пакети, одеяла, дрехи, обувки и завивки. Надяваме се да сме от полза с даренията и да амбицираме още повече граждани и фирми да се включат в благотворителната инициатива, каза председателят на Общинския съвет Мехмед Лятиф. 

Приемат се само  нови и неупотребявани ръкавици, якета, шапки, детски якета и детски зимни дрехи, газови печки, препарати за почистване, легла, одеяла, външни материи, консерви, бебешки пелени, бебешки пюрета, дъждобрани, ботуши. 

 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Един шофьор

Един шофьор

12.02.2023 | 11:23

А за Каравелово и Богдан някой сетили се там колко пратиха?

Отговори
2 0
ГАГА

ГАГА

11.02.2023 | 14:37

За Турция добре. А някой сети ли се за Сирия, която също пострада тежко от земетресението? Или не смеят, защото нечовеците изверги от пиздостан не разрешават?

Отговори
3 0

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?