Следвайте ни

1000 мотора в почетната обиколка на Димитровград

Рок маратонът ще е на 26 август, отново на басейн „Химик”

viber icon
ДИМИТРОВГРАД, „Хасковска Марица”

Традиционният рок маратон на басейн "Химик" ще е на 26 август. Събитието е част от празничната програма по повод 70- годишнината на Димитровград и се организира съвместно от общината и мото клуб "Викингите".
Тази година ще забият Slim Jim, Tran0srock и HANGAR 42.

В съботния ден, от 11.00 ч. на басейна ще започнат забавни водни игри и състезания "Water games". За събитието се очакват мото клубове от цялата страна. Близо 1000 мотора ще се включат в почетната обиколка на Димитровград, когато по булевардите на града могат да се видят истински бижута като Harley Davidson, ретро мотоциклети с кош и съвременни мощни машини.

Непосредствено след почетната обиколка ще започне зрелищното стънт шоу, в което освен мотоциклети тази година ще участва и АТВ. Един от най-добрите майстори на каскади Христо Алипиев и други именити състезатели ще демонстрират уменията си в завладяващата страст на "Stunt live"./"Хасковска Марица" 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Къде бихте почивали това лято?