Следвайте ни

100 жени вървят в тъмница за работа 

viber icon

100 жени от шивашки цехове край хасковския кв. „Орфей“ се прибират от работа в абсолютна тъмница. По улицата над бл. 36 А няма ни осветление, ни тротоар, въпреки че в района има все повече цехове и постройки, включително къщи. Ще се намерят ли средства в тазгодишния бюджет за този район,  попита по време на общественото обсъждане на финансовата рамка собственик на шивашка фирма. Заради опасността на района той изпитва затруднения с работната ръка. 

За проблема съм сигнализирал още кмета Георги Иванов, който не обърна внимание. Предишният градоначалник Беливанов, отговори че няма стълбове за уличното осветление, разказа още бизнесменът. 

В тазгодишния бъджет са заложени 60 000 лв. за улично осветление. Възможно е да се отледят средства за стълбове, коментира кметът Станислав Дечев. 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще подарите на любимата жена?