Следвайте ни

10 училища в Хасковска област на дистанционно обучение

viber icon

Заявления за преминаване на дистанционно обучение до министара на образованието са подали 10 от 77 училища в региона. Това съобщи днес областният управител на Хасково д-р Стефка Здравкова след заседание на Оперативния щаб. 

Вчера и днес в онлайн обучение са СУ "Неофит Рилски“ в Харманли, в хасковското ОУ "Шандор Петьофи“ прогимназиалният етап е онлайн до края на тази седмица, Професионалната гимназия "Захари Стоянов“ в Харманли - от 13 до 25 ноември, хасковската ЕГ "Проф д-р Асен Златаров“ ще ена дистанционно обучение от 16 до 27 ноември, СУ "Св. Паисий Хилендарски“ – Хасково, от 5 до 12 клас - онлайн от 16 до 27 ноември, Спортното училище "Стефан Караджа“ - от 16 до 27 ноември, училището в Узунджово ще учи дистанционно от 16 до 27 ноември, ОУ "Иван Вазов“ в Харманли ще е онлайн от 16 до 27 ​т.м. В Тополовград ​НУ" Св. св. Кирил и Методий“ е онлайн от 13 до 26 ноември и СУ "Д-р Петър Берон“ – от 5 до 12 клас, са онлайн до 27 ноември.

Делян Аврамов

Делян Аврамов

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

В професията е от 1996 г. Работил е като криминален и съдебен репортер във вестниците „Ориент експрес”, „Тракия XXІ век” – Димитровград, „Новинар юг” – Хасково. Бил е кореспондент на вестниците „7 дни спорт” и „Труд”. От 2014-та е в хасковския екип на „Марица”.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

От какво Ви лиши и какво Ви даде коронавирусът?