25
Следвайте ни

1. 40 лв. за 650 грама хляб в Хасково от днес 

viber icon

С 20 ст. поскъпна от днес хлябът в Хасково и белият от 650 грама вече се търгува  за 1.40 лв. С 20 ст. по-евтин е хляб от 500 грама. Цените на различните видове черви хлябове стигат 1.90- 2 лв., като грамажът им е по- малък. Цените на всички производители са еднакви.

Причината за поскъпването е скъпият ток. Цяла сутрин обясняваме на пенсионерите, че хлябът е с по- висока цена, коментира продавачка в квартален магазин. 

Заради нарасналите разходи  насъщният поскъпна в много региони на страната, като се продава за 1.70 лв., а очакванията на експерти са до Нова година той да стане 2 лв. 

От месец цените на хранителните продукти вървят нагоре. 120 лв. над пенсиите, които получаваме от днес няма да покрият расналите разходи, коментират пък пенсионери. 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво е най-важното, което новото правителство трябва да свърши в следващите месеци?