Следвайте ни

1.2 млн. лв. отиват за неотложни ремонти в Хасковско  

viber icon

1 214 250 лв. да отидат за неотложни текущи ремонти на пътища и улици в общината, предлага на ОбС кметът Станислав Дечев. Парите са част от целевата субсидия за капиталови разходи на общината за т.г. и трябва да бъдат трансформирани в целеви трансфер, за да започнат  ремонтите. 

Става въпрос за пътищата  към Въгларово, Гарваново, Подкрепа и др., където освен  полагане на асфалт, трябва да бъда премахнати храсти, да се направят водостоци и банкети, така че да се осигури безопасност. Предвиждат се ремонти и  по част от уличите в 35 населени места. 

Ако съветниците приемат докладната на кмета, той ще направи предложение пред финансовия министър. Допуска се и предварително изпълнение на решението. 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Къде бихте почивали това лято?