Следвайте ни

Задигнаха колове от лозе край Перущица, собственикът обяви награда

viber icon

Собственик на лозе обяви парична награда за този, който даде някаква информация за хората, вандалствали в лозето му. Павел Йотов разказа в социалната мрежа как тази седмица задигнати от младите насаждения  били 70 нови кола, а лятото той се простил с още 65. 

Това че коловете били маркирани със синя боя не спряло апашите, разказва мъжът и пусна снимки.

"Вандалщината на лозята ни на Банова могила продължава! Днес констатирах липсата на повече от 70 нови кола-продължение на кражбите от миналото лято, когато ни извадиха 65 кола! Дори това,че ги маркирахме със синя боя не ги спря!", написа във ФБ мъжът.

И призова : "Помогнете-давам парично възнаграждение за информация, коловете са извадени тази седмица. Те отиват някъде!".

"Не е трудно човек да се досети защо хората се отказват от земеделие, дори когато им се работи точно това и им е хоби-държавата ги е оставила сами да се справят с всичко и нехае за проблемите им", смята Йотов.

Гергана Василева

Гергана Василева

Журналист - екип "Регион"

Гергана Василева завежда екип „Кореспонденти” в „Марица”. Има отличие за Журналист на годината. Работила е в ресорите криминален, социални дейности и региони.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?