Следвайте ни

Вижте апокалипсиса след бурята в пловдивските села СНИМКИ

viber icon

Гледката след снощните бури и градушки е апокалиптична. Продукцията е напълно унищожена, им изпопадали електрически стълбове, потрошни керемиди и прозорци. 

Апокалиптичната картина провокира депутатът от ГЕРБ Младен Шишков да нашите пост в социалните мрежи. "Безсилни сме срещу природните стихии. Но това, което можем да направим е да компенсираме щетите. Общините Раковски, Марица и Калояново са сред пострадалите от вчерашната буря и последвалата я градушка. Най-засегнати са селата Шишманци, Белозем, Маноле, Трилистник, Ръжево Конаре. Хората там са изключително притеснени. Продукция за хиляди левове е унищожена. Месеци труд е заличен.
В тази връзка още утре ще внеса питане към служебния министър на Министерството на земеделието, храните и горите какви са механизмите за компенсиране на земеделските стопани, собственици на пострадалите имоти. Ще попитам и за адекватността на действията на Изпълнителната агенцията борба с градушките", е написал Шишков. Публикувал е и няколко снимки, на които ясно личи мощта на бурята и безпомощността на хората. 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (7)

Яяяя

Яяяя

30.08.2021 | 11:24

1. Да се разбере заради кого е била издадена забрана за стрелба с противоградни ракети. Който е летял тогава да си плаща масрафа. 2. Държавата да стегне застрахователите да си вършат работата с правила и контрол ,а не да търсят начини да не плащат. 3. Селските стопани да се научат да се застраховат. Тепърва ще идват по-големи бури и бедствия ,но това върви след като се изпълни втора точка.

Отговори
2 1
Голям праз

Голям праз

29.08.2021 | 18:49

Какво да правим ние които сме на заплата и нямаме ниви?

Отговори
1 9
Нали

Нали

29.08.2021 | 18:32

Славчо Атанасов е гeй!

Отговори
2 5
Кармата!

Кармата!

29.08.2021 | 17:28

Провидението и природата ни наказват заради греховете и кражбите на престъпниците от БРЕГ и техните представители в Пловдив и региона! Тези които станаха мулти мулионери на нашия гръб! Тези които откраднаха стотици милиони е техния вожд и милиарди от нашите данъци! Тези крадци се знаят те имат инициали ИТ, МС, ЗД, ББ и всички олигарси около тях! Къде сте бре прокурори, мрукурори, спите ли, или пак да поздравим Вашите родители!

Отговори
12 6
Нали

Нали

29.08.2021 | 18:31

Защо тогава кармата ви удря СЕГА?

Отговори
4 1
Драган

Драган

30.08.2021 | 07:25

Червенееш от всякъде. По крадливо и престъпно управление от това на комунистите няма.

Отговори
3 0
Нали

Нали

29.08.2021 | 17:05

Мдаам, природата си отмъщава заради лошата карма на метежниците на Радев!

Отговори
11 16

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-сериозният замърсител на въздуха в Пловдив?