Следвайте ни

В Хисаря чакат инструкции за басейните

viber icon

Два от емблематичните хотели в Хисаря се подготвят да отворят басейните за посетители. Има интерес към външния басейн, постоянно ни отправят запитвания кога ще отворим. Днес чакаме инструкции от РЗИ-Пловдив, заяви управителят на СПА хотел "Хисар" Николай Крушовски. Веднага след това ще започнем подготовка на съоръжението, увери той. Но преди здравната инспекция да определи мерките, при които басейните да работят, няма да действаме на своя глава, уточни той. 

Но дори басейните да работят, няма да отваряме СПА центъра, категоричен е Крушовски. Управата на хотела не обмисля да вдига цените на билетите за посетителите на басейна като компенсация за това, че целият обект е бил затворен от 13 март. Очакваме, че до две седмици ще отворим и хотела, каза още управителят.

Персоналът на хотел „Аугуста“ също очаква инструкции от РЗИ за работа на басейна. Вариантът е да отвори най-напред вътрешният басейн. Той е едно от най-предпочитаните места за спорт  и релакс през цялата година. Но басейнът е свързан със СПА центъра, а засега него няма да го отваряме, работим по изолацията на басейна от СПА центъра, заяви Даниела Райкова, управител на хотела.

Обичайно външният басейн на СПА хотел „Аугуста“ отваря около 5 юни, очакваме, че това ще се случи и тази година, смята Райкова. 

Категорично, докато сме в извънредно положение, няма да работят общинските минерални бани, заяви кметът на общината инж. Пенка Ганева. 

Цветана Георгиева

Цветана Георгиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Карлово

Цветана Георгиева е кореспондент на в. "Марица" от Карлово. Завършила българска филология в ПУ "Паисий Хилендарски". Работила е като главен редактор на в. "Карловска трибуна“.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?