Следвайте ни

Трагедия: Откриха мъртъв издирвания Димо Геров от Сопот

viber icon

След малко повече от месец издирване Димо Геров от Сопот е бил открит снощи мъртъв в крайпътна канавка между селата Калояново и Долна махала. 

Случаен очевидец се натъкнал на страшната гледка. В момента в Съдебна медицина Пловдив се прави аутопсия на тялото, за да се установи от какво е починал 53-годишният мъж. Аутопсията ще даде яснота за естествена смърт ли става въпрос, за претърпян инцидент или причината е друга. 

Преди да изчезне от дома си в Сопот, Димо Геров е бил в гората, прибирал животни.  На слизане паднал и си ударил главата, глътнал си езика.

Бил е открит припаднал до читалището в Сопот, човек, случайно минаващ от там, подал сигнал, линейка откарала Геров в болницата в Пловдив, от където той изчезнал.

Човекът е бил контактен, нямал е психически проблеми, бил е адекватен, разказаха тогава негови близки. Няма яснота какво го е провокирало да избяга от здравното заведение. Предполага се, че Геров е напуснал здравното заведение, като е  тръгнал пеша към дома си и по пътя му се е случило нещо.

БЛИЦ 

Още от категорията

Виж всички

Коментари

Публикувай

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?