Следвайте ни

Родопчанка влезе в "Топ 20 на успелите българки"

Носителката на „Златната игла“ за „Най-добър млад дизайнер“ Радослава Лазарова влезе в „Топ 20 на успелите българки“. Талантливата смолянчанка получи специалната статуетка във формата на женска фигура.

„За мен е изключителна чест да бъда сред 20-те най-успели българки. Благодаря от сърце за наградата и признанието“, написа в профила си във Фейсбук Радослава.

Класацията на paparazzi.bg излезе преди броени дни, като сред имената в нея са това на холивудската актриса Нина Добрев, на оперната прима Соня Йончева, певицата Силви Вартан, адвокат Биляна Тончева, бизнес дамата Дарина Павлова, както и Мис България 2018 Теодора Мудева.

Организаторите умишлено не са подредили победителите под номера, тъй като няма място за конкуренция при успелите жени. Класацията е аналог на тази на американското списание Time и е обвързана с благотворителна кауза за деца сираци, защото "всяка една успяла жена има голямо сърце".

Петя Гайдарова

Кореспондент Смолян екип "регион"

Петя Гайдарова е кореспондент на в. „Марица“ в Смолян. Завършила е "Български език, литература и история" в ПУ „П. Хилендарски“ и „История“ в Югозападен университет "Н. Рилски“. Има квалификация на BBC World Training Trust.   Още

Анкета

За какво бъдеще на Пловдив трябва да работи новият кмет?