1553
Следвайте ни

Нямат ли срам? Изхвърлят боклука от мост право в Марица

viber icon

За поредната простотия сигнализира наш читател, за което му благодарим. Той пусна снимка от еко бедствието и написа:

"Защо автомобили спират на мостовете над река Марица след Харманли и преди Свиленград и си изхвърлят битовите отпадъци в реката? Какъв човек трябва да си, за да го направиш, при положение че има кошове за смет в градовете.

Никой не му пука но това трябва да се спре, трябват табели, камери и закон за отпадъците, с който може да се прилагат глоби. Няма организация и орган в България, които да се справи с това, което не се вижда на пръв поглед поради течаща вода, но боклуците потеглят своя път към морето...".

Властите, вие сте на ход!

 
 
 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Само там ли?

Само там ли?

27.11.2021 | 08:01

Това се случва навсякъде - виждал съм на околовръстното от източната страна на Пловдив - спира "баничарката", шофьора вади кашон с полуизгнили зеленчуци и най-спокойно го изхвърля в реката. А там, на това място, е сметище - от строителни отпадъци до стари дюшеци и юргани. Патладжаните есенно време си осигуряват дърва - пристигат с резачката и за час дървото е разфасовано и... пей сърце. Но така е - селото е без кучета. Всички "служби" чакат сигнал от "будни граждани", но не и в събота или неделя - да не им развалят рахатлъка.

Отговори
4 0
Bai Asen

Bai Asen

27.11.2021 | 00:52

Намерили са село без кучета, ето затова хвърлят! Тая пасмина иска Крумови закони! За 1 година и всичко ще си дойде на мястото.

Отговори
5 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кои са най-големите предизвикателства пред новото правителство през 2022-ра година?