Следвайте ни

На маскен бал в Първенец: Кубрат Пулев победи Антъни Джошуа

viber icon

Българската боксова сензация Кубрат Пулев победи настоящия световен шампион Антъни Джошуа с технически нокаут в третия рунд на състоялия се в събота вечерта боксов мач в село Първенец. 

От треньорския щаб на Джошуа признаха загубата и Кубрат се окичи с пояса на световен шампион под възторжените овации на публиката.

Всичко това се случи в събота в пловдивското село Първенец, на традиционния маскен бал „Станчинари“, който се проведе в култовото заведение "Старият явор", под егидата на кмета на селото Ренета Плевнелиева.

Гвоздеят на програмата се оказа импровизиран боксов мач между нашето момче Кубрат и британеца Антъни Джошуа.

Кубрат си появи на ринга под звуците на гайда и екзалтираните овации на своите привърженици в залата. В другия ъгъл Джошуа също се появи ефектно, както подобава на световен шампион.

В ролята на промоутър се появи лично кметът на община „Родопи“ адв. Павел Михайлов, а председателят на Общинският съвет Георги Цанков подкрепяше бурно Кубрат от първия ред до ринга.

След първия гонг двамата противници се счепкаха в люта битка, като надмощие вземаше ту нашият Кубрат, ту Джошуа, като постепенно класата на Кубрат си каза думата и Джошуа видя толкова зор, че боята му взе да пада, защото беше боядисан с обикновени сажди от печката на баба Пена. И така до третия рунд, когато съдията на ринга, след консултации със съдиите на масата, взе решение да прекрати мача, щото Джошуа да не пострада прекомерно… все пак се славим като гостоприемен народ и чужденците трябва да се уважават.

Кубрат получи пояса на световен шампион и веселбата продължи до 4 часа сутринта, когато оживелите след бурния купон участници се изнесоха към селото, за да продължат веселбата на кукерския празник.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще ходите ли на море и къде?