Следвайте ни

Кървав ужас! Ревнивец извади нож и наръга двама

Козар от Ръжево наръга с нож двама местни жители. Кървавият екшън се разигра преди час на улица в селото. 50-годишният Богоя, известен в Ръжево като Бочката, нападнал най-напред съседа си Лазар, 60-годишен ерген. Следващият удар бил за 61-годишна Роса. Ножът останал забит в тялото на жената, разказаха свидетели на касапницата.

Моментално на място пристигнал екип на полицията и на Спешна помощ. Богоя бил отведен с белезници към Районното на община Хисаря.

Все още сме в шок от видяното, разказаха местни хора. Беше малко преди 12.00 часа. Какво стана не разбрахме, но изведнъж се събраха хора на улицата. Видяхме ножа в тялото на Роса, после полицията отведе нападателя.

В Ръжево вече върви версията, че може би става дума за силна ревност. Още преди няколко години като се преселила от Габровско в Ръжево, Роса взела под крилото си бедния козар и му помагала. Може и Лазар да се е навъртал около нея, смятат в Ръжево.

Цветана Георгиева

Кореспондент Карлово екип "регион"

Цветана Георгиева е кореспондент на в. "Марица" от Карлово. Завършила българска филология в ПУ "Паисий Хилендарски". Работила е като главен редактор на в. "Карловска трибуна“.   Още

Анкета

За какво бъдеще на Пловдив трябва да работи новият кмет?