Следвайте ни

Кметицата на Перущица с приемна на открито

viber icon

Кметът  на Община Перущица Мария Вълканова проведе открита приемна с граждани на града. Въпросите, които жителите на общината поставиха, бяха свързани основно с благоустройството, инфраструктурата и развитието на града. Засегнати бяха и теми за чистотата и уличните кучета, както и състоянието на Гробищния парк и необходимите мерки за неговото подобряване. Коментираха се проблемите с водопроводната мрежа, пътя Й.Груево-Перущица-Върховръх, както и необходимостта от подобряване на селскостопанските пътища.

"Някои от въпросите бяха за конкретни части на града. Имаше идеи и предложения, които успяхме да обсъдим и това ме радва.
На моменти имаше добра обща дискусия между всички присъстващи.
За моя приятна изненада на откритата приемна присъстваха и група активни деца. Те също зададоха своите въпроси и получиха отговорите, които търсиха.
Децата са нашето бъдеще и съм истински щастлива, че имаме такива будни и умни деца. Благодаря на всички, които се включиха активно в откритата приемна!", каза Вълканова. 

Заради интереса към откритата приемна кметицата на Община Перущица и екипът й предвиждат следващия месец да проведат отново такава, тъй като мнението на хората е важно за Вълканова и администрацията. 

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?