71

Кметът на Перущица пита жителите да затвори ли улица в града

Кметът на Перущица Николай Баков ще се допита до жителите на града да бъде ли затворена улица в града, водеща до площада "27-ми Априлий". "Общественият интерес е фундамент на демокрацията. Като ваш кмет, в изпълнение на този принцип, за мен е от изключителна важност вашето мнение по обществено значими въпроси, касаещи нашата община", обърна се Баков към жителите на Перущица. И припомни, че все още за територията на град Перущица няма влязъл в сила генерален план за движение. На 19 януари т.г той получил такъв, който е работен и е във фаза на обсъждане. Затова следва да бъде решен въпросът за функционалното предназначение на улица „Петър Бонев“ в района на площад „27 – ми Априлий“.

По този повод кметът кани жителите на градско обсъждане, което ще се проведе на 10 февруари от 11 часа в залата на Младежки дом - Перущица. На всеки присъстващ ще бъде раздадена анкетна карта за статистическо допитване и всеки сам ще реши този важен въпрос.
"Разчитам на вашето присъствие, тъй като смятам, че е важно за всички нас! От изключително значение за мен като кмет е гражданите да дадат своето пълноправно мнение по зададен въпрос, а именно статута на площад "27-ми Априлий", каза още Баков.

Анкетата е публикувана във фейсбука на общината. Дадени са три възможни отговора, като местните ще трябва да изберат един от тях.

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 1 оценки
5/5 от 1 оценки

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?