Следвайте ни

Кмет на Сопот покори Беклемето със съпруга на гърба

viber icon

Освежаваща и екстремна разходка направи през уикенда с мотора си кметът на Сопот Деян Дойнов. Заедно със съпругата Мария зад гърба му той стигна до Беклемето и след кратка почивка там се върна в родния град.

Дойнов е запален по моторите отдавна, но кара редовно през последните две години. С Мария обичат да отскачат до морето, Боровец, Северна България и дори чак до Гърция. 

"Обичаме да усещаме вятъра и да се наслаждаваме на красивите гледки", заяви градоначалникът. Той кара от няколко години мотор "Ямаха 2X1900". Държи колите и машините на две колела да бъдат много мощни. Така те отговарят на ръста му от 190 сантиметра. 

"Обичам да се сливам с тези машини и да пасват на тялото ми. Четирите колела движат тялото на човека, а двете колела - душата му !", добавя Дойнов. 

Той се запалил по моторите покрай рокерите от Сопот и съборите, които се провеждат там.

Тази година обаче заради пандемията няма да се състои традиционното закриване на мотосезона на Манастирска поляна край града.

Цветана Георгиева

Цветана Георгиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Карлово

Цветана Георгиева е кореспондент на в. "Марица" от Карлово. Завършила българска филология в ПУ "Паисий Хилендарски". Работила е като главен редактор на в. "Карловска трибуна“.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Вазов

Вазов

14.09.2021 | 15:36

По логично щеше да е да изкачи Балканът с Новаков на гръб. И без това циганинът го е яхнал и го язди!

Отговори
1 0
Граматиков

Граматиков

13.09.2021 | 21:51

Смешна статия. Шкембелия кмет, с тениска гучи, с мотор качил баир. Първо органите трябва да го питат с какви пари е купил мотора и после как плаща за тези писанки.

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-сериозният замърсител на въздуха в Пловдив?