3906

Кандидатът за кмет инж. Младен Кичев: Предстои ни важна битка в неделя - за по-доброто бъдеще на Калояново

Инж. Младен Кичев е на балотаж за кмет на Община Калояново. На първи тур той получи 28,5 % подкрепа и изпревари опонента си в лицето на Виктория Михайлова. 

"Благодаря на всички, които гласуваха на първи тур на изборите и най-вече на тези над 1500 жители на Община Калояново, които подкрепиха лично мен. За пореден път симпатизантите на СДС показаха, че демократичните ценности са важни за тях и ще продължават да ги защитават и устояват. Благодаря и на всички  партии и коалиции, сдружения и организации, които ми гласуваха доверие и ме подкрепиха още на първи тур", каза инж. Кичев.

Той призова за активно гласуване в неделя. "Предстои ни важна битка. Това е битка не за това аз да бъда кмет на Калояново, а за бъдещото развитие на Общината. На този ден всеки един от нас трябва да вземе решение за кого ще даде подкрепата си. За кандидата, който не успя да привлече нито един лев от Европейските програми, който пропусна проектите, финансирани по Фонд земеделие, който в капиталовата си програма залага улиците да се посипват с трошляк, а не да бъдат асфалтирани, да не говорим за канализации и водопроводи. За този кандидат, който показа две години пасивност, липса на идеи и визия за развитие. Моят житейски и професионален опит ме е направил човек, който постига целите си. Личните и експертни качества, които притежавам ще използвам за създаване на нова философия на управление на Община Калояново, на рационално и практично изразходване на публичните средства:, посочи инж. Кичев.

"Като мъж, който държи на думата си, заставам пред вас и отговорно заявявам, че ще положа усилия да изпълня обещанията си и заложеното в моята програма. На първо място – Община Калояново да стане една чиста и по-зелена община. Не може да продължаваме да тънем в боклуци и мръсотия. Пълен контрол на дейностите по чистота и предоговаряне на условията за сметосъбиране и сметоизвозване. На второ място - участие по всички отворени процедури за финансиране по Плана за възстановяване и устойчивост. И на трето, но не на последно място – грижа за хората. Подобряване на образователната и социална инфраструктура, развитие на спорта и увеличение на културните събития със съдействието на читалищата. Гарантирам, че още в първите дни на моето управление ще почувствате динамиката и ще видите промените. Имам визия за развитието на Община Калояново в краткосрочен и дългосрочен план. Всичко това би било възможно единствено, ако ми гласувате доверие на 5 ноември на втори тур на изборите. Да направим заедно Община Калояново красив и подреден дом за нас и нашите деца!", призова Кичев. 

 

Оцени новината

Оцени новината
2.3/5 от 3 оценки
2.3/5 от 3 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
3 коментара
Петров ,П.П.

Петров ,П.П.

02.11.2023 | 18:10

Смелите хора и от наше село се забелязват в тези трудни времена за всинци ни !Успех, Младене ти го заслужаваш !

Отговори
1 0
Мими

Мими

02.11.2023 | 12:16

Успех за 25 номер

Отговори
2 0
Антон

Антон

02.11.2023 | 12:15

Успех ти си добър човек Младене!!!

Отговори
3 0

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?