Следвайте ни

Изчезналата рейнджърка имала връзки с много мъже

Изчезналата рейнджърка от 61-ва бригада Десислава Стоянова е имала множество връзки, твърди Блиц, позовавайки се на свои източници. 40-годишната жена не е имала проблеми, поне приятелите й и колегите й в поделението не знаят за такива.

Никой от разпитваните любовници не е дал информация, която може да насочи разследващите къде може да е 40-годишната жена. Въпреки това основната версия е любовни многоъгълници.
 
Автомобилът на Стоянова, който би трябвало да е паркиран пред дома й, е на ремонт. Смущаващото е, че телефонът на рейнджърката е бил в дома й, а вратата не е била заключена. Това означава, че тя е излязла за малко, да види вероятно някого. Тогава се е случило нещо, което и досега остава мистерия.
 
Няма данни в последно време около Десислава Стоянова да е имало скандали, не се е оплаквала на никого, няма данни и да е била в депресия. Единственото, което колегите й от поделението зная е, че тя е изчезнала. Вчера са разпитани десетки хора, никой не е  дал ясна насоченост къде е военнослужещата.
 
Няма оставено писмо. Стоянова отдавна е разведена, родителските права на сина й са присъдени на бащата.

Анкета

За какво бъдеще на Пловдив трябва да работи новият кмет?