Следвайте ни

ГЕРБ с четирима общински съветници в Хисаря

viber icon

Избирателите в община Хисаря отредиха най-голям брой общински съветници в Хисарския парламент на коалиция „БСП за България“. Председателят на организацията Пенчо Шапков, който е и водач на  листата, е следван от Ива Вълчева , Мария Мустакова, Пенка Рахова и Таня Марковска. Ива Вълчева е кандидат за кмет на общината и в неделя, 3 ноември, е на балотаж с кандидатката на ПП ГЕРБ Пенка Ганева.

ГЕРБ ще има четирима общински съветника в новия общински съвет. Групата повежда инж. Пенка Ганева, следвана от общинския координатор на партията   Бойко Гавраилов, Виделина Попова и  Васил Пендев.

Също четирима съветници ще има в общинския съвет и местната коалиция СДС-АБВ. Те са Атанас Куковски, председател на СДС-Хисаря, Найден Павлов, Борис Витев и Десислава Видинска.

Следващата по брой избрани общински съветници е Социалистическа партия „Български път“. Тя ще има трима представили в местния парламент. Това са Гатьо Султанов,  Стефан Недевски и Нено Костов.

ВМРО-БНД има един избран общински съветник – Даниела Пирянкова.

Цветана Георгиева

Цветана Георгиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Карлово

Цветана Георгиева е кореспондент на в. "Марица" от Карлово. Завършила българска филология в ПУ "Паисий Хилендарски". Работила е като главен редактор на в. "Карловска трибуна“.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?