Следвайте ни

ГЕРБ с четирима общински съветници в Хисаря

viber icon

Избирателите в община Хисаря отредиха най-голям брой общински съветници в Хисарския парламент на коалиция „БСП за България“. Председателят на организацията Пенчо Шапков, който е и водач на  листата, е следван от Ива Вълчева , Мария Мустакова, Пенка Рахова и Таня Марковска. Ива Вълчева е кандидат за кмет на общината и в неделя, 3 ноември, е на балотаж с кандидатката на ПП ГЕРБ Пенка Ганева.

ГЕРБ ще има четирима общински съветника в новия общински съвет. Групата повежда инж. Пенка Ганева, следвана от общинския координатор на партията   Бойко Гавраилов, Виделина Попова и  Васил Пендев.

Също четирима съветници ще има в общинския съвет и местната коалиция СДС-АБВ. Те са Атанас Куковски, председател на СДС-Хисаря, Найден Павлов, Борис Витев и Десислава Видинска.

Следващата по брой избрани общински съветници е Социалистическа партия „Български път“. Тя ще има трима представили в местния парламент. Това са Гатьо Султанов,  Стефан Недевски и Нено Костов.

ВМРО-БНД има един избран общински съветник – Даниела Пирянкова.

Цветана Георгиева

Цветана Георгиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Карлово

Цветана Георгиева е кореспондент на в. "Марица" от Карлово. Завършила българска филология в ПУ "Паисий Хилендарски". Работила е като главен редактор на в. "Карловска трибуна“.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще ходите ли на море и къде?