Следвайте ни

Ето кой е полицейският инспектор, завлякъл с пари десетки семейства

Със заповед на директора на пловдивската полиция ст. комисар Йордан Рогачев днес е образувано дисциплинарно производство срещу младши инспектор от ОДМВР. То е във връзка с постъпила информация за поведение, несъвместимо с етичните правила на служителите от МВР, съобщиха от пресцентъра на полицията. 

Както „Марица“ писа, служителят на реда, отговарящ за селата Царацово, Бенковски и Войсил, е завлякъл десетки семейства с хиляди левове, като ги принуждавал да теглят кредити и да му дават парите. По непотвърдена официално информация това е младши полицейски инспектор Йордан Георгиев Стойнов, служител на Районното в село Труд.

Сформирана е комисия, която ще проведе дисциплинарното производство и ще даде становище за това, какво наказание да бъде определено на служителя. До тогава полицейският инспектор е отстранен от работа.

 

 

Костадин Аршинков

Ръководител екип „общество“

Костадин Аршинков е завършил Руска и Българска филология. Бил е репортер във вестниците „Пловдивски новини” и „Стандарт“. В „Марица” е редактор и ръководител на екип „Общество”.   Още

Коментари

За да публикувате коментари трябва да имате профил в сайта

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?