Следвайте ни

Ето кой е полицейският инспектор, завлякъл с пари десетки семейства

viber icon

Със заповед на директора на пловдивската полиция ст. комисар Йордан Рогачев днес е образувано дисциплинарно производство срещу младши инспектор от ОДМВР. То е във връзка с постъпила информация за поведение, несъвместимо с етичните правила на служителите от МВР, съобщиха от пресцентъра на полицията. 

Както „Марица“ писа, служителят на реда, отговарящ за селата Царацово, Бенковски и Войсил, е завлякъл десетки семейства с хиляди левове, като ги принуждавал да теглят кредити и да му дават парите. По непотвърдена официално информация това е младши полицейски инспектор Йордан Георгиев Стойнов, служител на Районното в село Труд.

Сформирана е комисия, която ще проведе дисциплинарното производство и ще даде становище за това, какво наказание да бъде определено на служителя. До тогава полицейският инспектор е отстранен от работа.

 

 

Костадин Аршинков

Костадин Аршинков

Зам. главен редактор

Костадин Аршинков е завършил Руска и Българска филология. Бил е репортер в „Пловдивски новини“, завеждащ екип „Кореспонденти“ в „Стандарт“ и зам. гл. редактор в „Новият глас“.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво очаквате от промените в кабинета "Борисов 3"?