Следвайте ни

Димитър Иванов: Един референдум ще покаже, че жителите на община „Марица“ не искат в Пловдив!

viber icon

Димитър Иванов, настоящ кмет на община „Марица“ обяви, че след местния вот ще направи референдум с въпрос желаят ли жителите на община „Марица“ да се присъединят към  Пловдив.

Намерението си той оповести пред събралите се жители на площада пред НЧ „Изгрев-1927 г. “ в с. Рогош и допълни, че е сигурен в резултата от допитването.

„След изборите ще предизвикам местен референдум, за да спрат упражненията на някои пловдивски политици, които построиха предизборната си кампания върху тезата, че ще върнат нашата община към Пловдив. Ние сме селски хора и искаме да живеем на село, а не в големия град. Знам, че Вие, жителите на с. Рогош, ще подкрепите тази стъпка и ще предпочетете „Марица“ да остане независима и самостоятелна община, каквато е била в продължение на 31 години“, посочи управникът.

Димитър Иванов изброи успешните проекти за последните 8 години – изграждане на първото средно училище на територията на община „Марица“ , на 9 нови детски градини от първа копка, реновиране на всички забавачки и училища с европейски средства, строеж на две читалища, три кметства, три Здравни служби, две спортни зали, 7 пенсионерски клуба, 7 спортни площадки, над 40 детски площадки, 40 км асфалтирани улици, над 120 км подменен водопровод, над 60 км канализация, строителство на първите две пречиствателни станции, старт на Пречиствателна станция за питейна вода, подмяна на уличното осветление в 5 села, разкриване на световната туристическа сензация Малтепе и много други.

Той припомни, че акцент при предишните му два мандата е бил комфортът на децата и допълни, че няма да търпи предизборни манипулации с най-малките жители на община „Марица“.

„Чух, че нашите опоненти се опитват да омаловажат постиженията ни с твърденията, че нямало нужда от строежа на нови забавачки. Няма да допусна някой да употребява децата ни, ако ще това да е последното нещо, което ще направя“, заяви Димитър Иванов.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?