Следвайте ни

Дани Каназирева и кметът на Брезово Христо Енков обсъждат водоснабдяването на общината

viber icon

Областният управител Дани Каназирева обсъжда водоснабдяването на населените места в Брезовско заедно с кмета на общината Христо Енков. Двамата се договориха да обсъдят проблемите още в началото на мандатите им. Срещата започна преди час в община Брезово.

Тя е във връзка със засушаването и фокуса, който има областната управа в лицето на областния управител г-жа Дани Каназирева, заяви в аванс кметът на Брезово Христо Енков. В срещата освен  областният управител Дани Каназирева участват  зам. областният управител г-жа Ева Апостолова, специалисти от областна администрация,  кметове и кметски наместници от общината. Ще бъде представен четири годишен план на дейностите, които трябва да бъдат извършени за минимализиране опастността от воден режим в населените места на община Брезово. В последствие планът ще бъде дискутиран на среща с управителя на ВиК Пловдив. 

Цветана Георгиева

Цветана Георгиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Карлово

Цветана Георгиева е кореспондент на в. "Марица" от Карлово. Завършила българска филология в ПУ "Паисий Хилендарски". Работила е като главен редактор на в. "Карловска трибуна“.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?