71
Следвайте ни

Бойко Борисов пристига на площада в Перущица

viber icon

Бившият премиер и лидер на ПП ГЕРБ Бойко Борисов пристига в Перущица днес в 10,30 часа. Посещението му е ден след официалното откриване на обновения площад в града. За ремонта кабинетът Борисов 3 отпусна средствата от 733 000 лева.

А площадът е от изключителна важност за развитието на Перущица като туристическа дестинация, както и за подобряване на качеството на живот на нейните жители и околната среда. 

Очаквайте подробности!

Гергана Василева

Гергана Василева

Журналист - екип "Регион"

Гергана Василева завежда екип „Кореспонденти” в „Марица”. Има отличие за Журналист на годината. Работила е в ресорите криминален, социални дейности и региони.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Демоде си баце.Няма успял политик с прякор тиквата

Демоде си баце.Няма успял политик с прякор тиквата

02.11.2021 | 11:33

Тоя още ли шава.Наслушахме се на простотиите му. Навремето ми беше забавен,сега е трагичен.

Отговори
7 1
Виц

Виц

02.11.2021 | 10:54

Отива Бойко в помашко село и започва от джипа още: Как сте? Какви проблеми имате? Заобиколили го хората и се оплакват: Ами проблемите са основно два. Кмета не може да оправи пътя вече четири мандата. Вади Бойко телефона и ги почва наред: министерства, агенции, дори говори с Брюксел. След половин час с усмивка казва: Ще имате път, а какъв е втория проблем? Ами г-н Борисов в 21 век живеем, а още нямаме мобилни връзки!

Отговори
8 1
Иво

Иво

02.11.2021 | 10:39

Гнусният комуняги крадлив няма ли кой да го линчува? Вярно, че дъртите птеродактили, родени през соца си припознаха в него второ бай Тошо, само че още по прост ама толкова много талибани да има.

Отговори
7 3

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво е най-важното, което новото правителство трябва да свърши в следващите месеци?