Следвайте ни

Замесиха рокери от „Ангелите на ада“ в схема за изборна търговия

viber icon

Рокери от мотоклуб в Асеновград участват в изборна търговия. Такъв сигнал се проверява в момента, каза пред "Марица" началникът на местната полиция главен инспектор Петър Бабугеров. 

Сигналът сочи, че трима от членовете на мотоклуб "Hell's angels" в Асеновград ще участват в схема за купуване на гласове. 

Тепърва ще се установява дали сигналът е основателен, от което ще зависи и какви мерки ще бъдат предприети.

Днес на територията на Асеновград е проведена спецакция срещу изборната търговия. Полицията е нащрек постоянно, като целта е елиминиране на всякакви възможности за действие на схеми за купуване на гласове.

"Hell's angels" води началото си от 1948 година, в Калифорния. В България има три клуба или така наречените чаптъри - в Асеновград, Велико Търново, основани през 2014-а, както и "Black sea" с рокерите от морските градове, който съществува от 2015 година. "Hell's angels" спадат към така наречените "еднопроцентови MC-та", които са най-престъпни. Забранени са в няколко европейски държави. 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Коментари (2)

Гост

Гост

08.07.2021 | 22:11

Тия недомаслените нашенски трътки гледат много филми хахахахаха

Отговори
10 0
Hell's gypsys

Hell's gypsys

08.07.2021 | 21:09

Ако "братята им в САЩ знаеха ,че раздават кебапчета...хихихи

Отговори
12 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще се случи в България след изборите на 11 юли?