Следвайте ни

Вижте кои улици в Асеновград са в ремонт

viber icon

Улиците, които се ремонтират в момента в Асеновград, са "Клокотница", "Цар Иван Шишман" и "Атанас Мишев". Изкърпва се асфалтова настилка в квартал "Долни Воден" и четвъртокласна пътна мрежа на територията на общината. Изгражда се подпорна стена на кръстовището между улиците "Христо Анастасов" и "Прохлада" в квартал "Долни Воден". Тя се срути вследствие на поройните дъждове през месец юни тази година. 

Планирани са и асфалтиране и подмяна на тротоарни настилки на улица "Бако Динчо" в Асеновград, асфалтиране зад блок №13 в асеновградския квартал "Изток", а също асфалтиране и отводняване пред блок №12 в квартал "Баделема".

Извършва се баластриране на улици в селата Златовръх и Нови извор. В последното село се изпълнява ремонт на улица "19-та".

Предстои до дни да започне изпълнението и на нови обекти в община Асеновград. Скоро ще стартират рехабилитация и ремонт на част от пътен участък от четвъртокласна пътна мрежа по отсечката между селата Избегли и Конуш. Ще бъдат асфалтирани улиците "Заводска" и "Кокиче" в село Тополово, в село Жълт камък ще се асфалтира улица "1-ва", където ще се поставят и бордюри. Ремонт започва и на улица "Слънчев бряг" в Муладава, улица "Ягода" в село Стоево и улица "Младост" в Нареченски бани

Източник: Actualno.com

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?