Следвайте ни

В Сърница правят нова обществена спортна площадка

viber icon

Община Сърница с пореден спечелен проект за изграждане на спортна площадка на стойност 95 000 лв. През 2018 г. кметството в родопския град кандидатства с проект за изграждане и обзавеждане на спортна инфраструктура. Преди дни е получено уведомително писмо от Държавен фонд „Земеделие”, че проектното предложение е одобрено за финансиране, съобщи кметът Неби Бозов. 

С реализацията на проекта ще се извършат следните дейности: ще се направи изкоп за нови алеи, площадки и основи; ще се изгради бетонова ивица; трошен камък; геотекстилна мембрана като основа за полагане на настилка от изкуствена трева.
Обзавеждането ще се състои от футболни врати с мрежи; кошчета за отпадъци; 8 бр. пейки с облегалки и подлакътници. Ще се поставят оградни пана около площадката, с транспортна плъзгаща врата, както и пешеходна врата. Ще бъде монтирано ново електрическо табло за нуждите от осветление на площадката. Ще бъдат монтирани 12 бр. прожекторни ЛЕД лампи.
Така, Община Сърница ще осигури възможност за активен начин на живот на своите жители, както и ще се подобри облика на населеното място.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?