1553

В община Асеновград няма бедстващи, две села са без ток

Oбщина Асеновград информира, че обстановката на територията на града и населените места в района, след падналия снеговалеж, е спокойна. Няма данни за бедстващи хора, всички екипи по снегопочистването са мобилизирани и са на терен.

Към момента електричество няма в с. Косово. Дежурни екипи на „ЕВН“ работят по отстраняване на проблема и възобновяване на електрозахранването. В Златовръх токът не е спирал, вследствие на бурния вятър и падналия сняг. В половината част от с. Конуш няма електричество заради прекъснат захранващ кабел. В Лясково електрозахранването е възстановено.

Снежната покривка в най-високите части на общината (с. Мостово) достига 20 см. През изминалото денонощие токът спираше и в с. Новаково. Подаден при дежурния в община Асеновград беше и един сигнал за паднало дърво по пътя за Асеновата крепост. Екипи на пожарната са били изпратени незабавно и са осигурили разчистването на пътното платно. Кметът на общината д-р Христо Грудев е в непрекъснат контакт с инж. Маринов – началник на „ЕВН“ – клон Асеновград. Призовават се хората да подават сигнали на спешен тел. 112 или при дежурния на общината – 0331 6 22 33.

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 1 оценки
5/5 от 1 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
tttty

tttty

26.11.2023 | 17:25

Уникално лекарство, което взриви интернет: напълно безопасно е на всяка възраст и много по-добро от виагра. С негова помощ ще имате силна и дълготрайна ерекция, много спeрма и повишена издръжливост, а също така лекува простатит, плешивост и помага за отслабване. Прочетете го сами------> https://mub.me/medik

Отговори
1 0

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?