Следвайте ни

В Асеновград ваксинират записаните в електронния регистър

viber icon

Възобновява се ваксинационната кампания срещу коронавирус в Асеновград, но само за хора, записани в Националния електронен регистър. От днес, 24-ти март, до края на тази седмица ще бъдат имунизирани пациентите, които са се регистрирали в онлайн платформата.

В МАБЛ – Асеновград вече са доставени определени количества от ваксината на AstraZeneca, тъй като от нея има налични дози към момента. Очаква се периодично да се правят и нови доставки. Към момента ваксинационната кампания ще се провежда съобразно количествата, с които разполага лечебното заведение. С приоритет в имунизирането ще бъдат хората, които са били регистрирани в електронния регистър, но не са успели да се възползват от възможността за дадените им дата и час. Пациентите ще бъдат лично уведомени чрез телефонно обаждане кога да се явят за ваксинация.

От понеделник, 29-ти март, пък се очаква медиците да започнат ритмично да поставят ваксините, съгласно записаните в онлайн платформата пациенти с конкретизиран ден и час. Засега „зелен коридор“ за масова ваксинация в Асеновград все още няма възможност да бъде отворен.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Христо

Христо

24.03.2021 | 11:28

Имах час от регистъра за 22.03.21 г. , отидох , пълно безразличие към нас пациентите ! Нямаше никох и информация , нулева . Оказа се , че нямало ваксини . Подигравка с нас !!! Това ме отказа от ваксината ! Безразличието и нехайството на медицинското съсловие !

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?