Следвайте ни

Удължават срока за плащане на тока в Асеновград

Може да се плати и онлайн

viber icon

Община Асеновград уведомява, че във връзка със създалата се епидемична обстановка в страната, срокът за заплащане на фактури за потребена електроенергия на битови клиенти се удължава с 10 дни.

Тази и други мерки са координирани на среща между министъра на енергетиката Теменужка Петкова, председателят на Комисията за енергийно и водно регулиране Иван Иванов и представители на електроразпределителните и снабдителни компании. Както и досега, във всяка една фактура клиентите могат да видят съответния срок за плащане. Друга мярка, договорена на срещата, е временно преустановяване на предвидени дейности по електроразпределителната мрежа, които изискват планирано прекъсване на електрозахранването. Компаниите ще се фокусират върху неотложни дейности и такива, свързани с възстановяване на захранване в случаи на аварии.

Дружеството ще предложи и техническа консултация на болнични заведения, относно състоянието на тяхното електрозахранване. Клиентските офиси на "EVN" остават отворени, като дейността им е организирана съобразно наложената извънредна ситуация в страната, при взети всички мерки за защита на работещите сътрудници и посещаващите клиенти. Това включва контрол на достъп в помещенията, дезинфекция и други дейности. Компанията призовава, при възможност, клиентите да избягват посещение на офисите й, ако нямат спешна необходимост и да ползват дистанционните услуги, сред които са прием на документи, подписани с електронен подпис и безкасови начини за плащане на консумирана електроенергия.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Няма такива мошенници

31.03.2020 | 22:12

това са пълни глупости вчера спряха тока на ателието на жена ми и платихме дори и такса включване. Пълни мошеници

Отговори
0 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще ходите ли на море и къде?