3906

Трилър в Асеновград: Въоръжен с нож подгони деца, тропали му на вратата

58-годишен асеновградчанин си отвори голяма беля, след като си изпусна нервите и подгони деца, въоръжен с нож в ръка. Крещял "Ще ви заколя!". След това се крил от страх, че ще лежи в затвора и не се явявал на делото срещу него в съда. Така обаче положението му само се утежнило. От "подписка" мярката му била изменена в "задържане под стража". Асеновградчанинът бил открит и арестуван, след което лежал около месец зад решетките, докато се стигне до споразумение с прокуратурата.


"Децата са му тропали по вратата, той избухнал, взел ножа от вкъщи, подгонил ги е и ги е преследвал. Имало е и заплахи от негова страна. Всичко това се случило пред очите на родителите им, които се намесили. Видеокамери са документирали действията му", обясни пред "Марица" неговият защитник адв. Трифон Кумчев. 


По думите му, от страх клиентът му не се явил на четири заседания. Така се стигнало до промяна в мярката му за неотклонение и до последвалото принудително задържане. 


"Това се дължи на ниската правна грамотност. Можеше и въобще да не лежи в ареста, ако се беше явил още на първото заседание", посочи адв. Кумчев. 


В крайна сметка е постигнато споразумение за най-ниското назакание - пробация в рамките на година. . Асеновградчанинът си признал всичко, като ще трябва да се среща с пробационен инспектор и да се подписва. 

Оцени новината

Оцени новината
3.8/5 от 5 оценки
3.8/5 от 5 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
6 коментара
хм ...

хм ...

16.11.2023 | 09:14

... пред родителите им - а къде са те когато децата им вбесяват някого???

Отговори
2 0
А пък

А пък

14.11.2023 | 20:51

Ако беше ги остригъл Къф кеф И тва преди да са били във сглобка Малко преди 59 ден 23 час 59 минута и 59 секунда И тогава Шекспировия въпрос Ту Би ИЛ Но Туби Направо ШАШ Или пък не дай си Боже им изкара макетно ножче Направо Пак Шаш Милиция Прокуратура Съд във ступор Бития Бит Евания Еван Да влезне мъртвия

Отговори
1 1
TO BE OR NOT TO BE

TO BE OR NOT TO BE

28.11.2023 | 14:17

Къде го видя това ИЛ......?????

Отговори
1 0
maxx

maxx

14.11.2023 | 20:30

Луд ceкс цяла нощ, ярки и силни оpгазми, море от спеpма и удоволствие. Това наистина е прекрасно нещо, което ще издигне сeкca ви на следващото ниво и пpочетох за него тук---- https://mub.me/medik

Отговори
0 0
А Тонито

А Тонито

14.11.2023 | 20:08

Чиииииифутската крива дебела глава пак заработи няколко чииииифутски шекела Нали Дъл ша му стигнат за една баничка Горкия

Отговори
0 0
Къци

Къци

14.11.2023 | 19:20

Завалията, ако беше ги блъснал с колата веднага щяха да го пуснат с подписка и делото да се влачи 10 години...а това пич с ножа...само парички малко тук там трябват... трябват.

Отговори
10 0

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?