Следвайте ни

Косъма от Асеновград срещна своя прототип

viber icon

Реалността изненада сценаристите на популярния пожарникарски екшън по Нова телевизия „Ягодова луна“. Оказа се, че героят на Александър Сано, който е родом от Асеновград ​- огнеборецът Георги Димитров Джамбазов, е реално съществуващо лице, но авторите на сценария - Милена Фучеджиева и Елена Иванова, абсолютно са налучкали неговите имена, без дори да подозират това.

За тази случайност единият от сценаристите ​- Милена Фучеджиева, научава от писмо, изпратено до нея от истинския огнеборец Георги Димитров Джамбазов. „Представям ви пожарникаря Георги Димитров Джамбазов, не, не аз - истинския! Оказа се, че от 12 години живея срещу работното му място и не съм подозирал, че съществува! Странно нещо е животът“, написа пък във Фейсбук популярният актьор Александър Сано, който е екранният Георги.

За любопитното случка първо сподели в социалните мрежи Милена Фучеджиева. Съвпаденията на имената обаче не свършват дотук. На истинския Георги жена му се казва Радина ​- като дъщерята на сценариста Милена Фучеджиева и като актрисата Радина Боршош, която се разписва с главна роля в сериала. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще ходите ли на море и къде?