Следвайте ни

Свалиха цените на абитуриентските тоалети в Асеновград

viber icon

Заради пандемията много от модните къщи в Асеновград все още не са показали новите си колекции. А други са адаптирали бизнеса си и са започнали да шият маски. В това ателие обаче са запазили производството на официални и сватбени рокли. Даже са наели още служители, за да могат да изпълнят всички поръчки, предава БНТ.

Търсят се къси и дълги, по тялото рокли, с голи гърбове, с шлейфове. Тази година ще са актуални пастелните цветове, телесното, черното задължително, коментира Берна Шабан.

Управителят Халил заяви, че поради епидемичната обстановка има лек спад на цените в сравнение с минали години. Между 1000 и 2000 е бюджетът, с който разполагат повечето абитуриентки. Оживление има и в модните къщи за мъжки костюми, противно на схващането, че силният пол винаги чака последния момент.

В ателиета обаче снимането е забранено, за да не могат моделите да бъдат копирани и изработени другаде с по-евтини материали.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Майна

Майна

02.01.2021 | 16:51

Крайно време е тая ИСТЕРИЯ комплексарска и панаир на суетата наречена БАЛОВЕ да приключи. Смешни и жалки хора с пари или от бедни семейства истеряват като дойде бала и почват като луди да търсят тоалети за Хиляди левове за да облекчат само за една нощ . Виждал съм комплек.сарки с още по големи комплексарки СВОДНИЧКИТЕ СИ -майките си как ходят в определено хотели в и около Пловдив да правят фотосесия с купената си поръчкова рокля взета на кредит та чак и фотографи наемат. Може да не изхарчат и 5 стотинки в хотела за храна или напитки но се разбират със собствениците за 1 часова фотосесия за да избият мега изтряскалите си ГАНЬОВСКИ комплекси и чувство за малоценност докато МАЙКИТЕ ИМ СВОДНИЧКИ ТРЕПЕРЯТ над тях дали фотосесията им ще се получи професионална ме да бъде пусната дъщеря им про-сти.тутката в някой чуждестранен сайт за ескорт прос.титутка или направи да е продадат на някой старец магнат за пари. До сутринта е нагъваха малката пръ.дла банички с боза а следобяд се е облякла в червена Бордо рокля като СИНДРЕЛА и тръгнала фотосесия да прави все едно никой не е знае къв па-рцал е и че нямат пари но това е нейния жалък шанс да се прави на вижте ме коя съм. Коя си?? Поредната ганьвска про-ститутка търсеща пари или обикновенно тъ.по алчно ку-РВЕ. Други ги гледам БОГАТИ ама пък гро.зни като смъ.рта деб.ела 200 килограмова повлекана с рокля за 21 хиляди по поръчка от Италия от Еди кой си дизайнер всички около нея семейството й треперят че някъде оцапала с някакво петънце роклята си понеже е влачи по земята и майката и сестрите й ... някакъв филм на ужасите . Хора—- ВИЕ СТЕ МАЛОДУШНИ БО-КЛУЦИ. Вие сами превръщате децата СК в про.ститу.тки и ку-рви, защото вие самите стр по големи отре-пки от децата си, вие майките сте жалки ку-рви и про.сти.тутки морално пропаднали бо-клуци и вашите дъщери вие ги превръщате като вас —боклу-ци. Деградирали античовешки меса 1000 употребена стока, дъвка която всеки може да нал.апа издъвче и изплюе стига да си плати. Стока — лъскава но ЕВТИНА, без душа без Ценност без морал без възпитание без нищо,, а синовете ви в тъ-Пи наркомани алкохолици мутри и деге-нерати. Всичките вие захласнали по БАЛОВЕТЕ сте човешки ОТРЕ,ПКИ

Отговори
3 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще се ваксинирате ли срещу COVID-19?