49

Строителен работник с 4 деца забремени 14-годишна, наказаха го

Младеж от асеновградското село Боянци го загази след като завъртя любов с 14-годишна. За случая било докладвано на "Социално подпомагане", като последвала солена глоба. 

Младежът си изкарвал прехраната като строителен работник. В началото на месец август миналата година се запознал с въпросното момиче от същото село чрез техни общи приятели. Двамата започнали да излизат и станали близки. Бързо се влюбили един в друг и в средата на месеца решили да заживеят заедно в дома на асеновградския Ромео без да имат сключен брак. Към онзи момент момичето било на навършени едва 14 години, а той на 19. Майката на влюбената девойка първоначално била против това съжителство, но в крайна сметка се съгласила, тъй като преди време по подобен повод е имала проблеми с по-голямата си дъщеря.

В края на месеца момичето забременяло и през май родила дете. За случилото се бил подаден сигнал в дирекция "Социално подпомагане" - Асеновград. След извършена проверка от служители на институцията било установено, че действително
пълнолетният живее на съпружески начала с 14-годишната. Поради тази причина материалите от проверката били изпратени в Районната прокуратура и било образувано наказателно производство.

Строителният работник бил изправен пред съда, като магистратите определили наказанието му - глоба в размер на 1000 лв. Мотивите за решението са свързани с изразено съжаление от негова страна, с чистото му съдебно минало, както и с отежненото
му материално и семейно положение. Работникът има ниски доходи по трудово правоотношение, а в същото време има четири деца, за които следва да полага грижи и да ги издържа. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
редника Богданов - Шаката от поделението в с. Свобода

редника Богданов - Шаката от поделението в с. Свобода

05.09.2022 | 14:23

В Боянци са само мингянци!

Отговори
5 0
Бай Шиле

Бай Шиле

05.09.2022 | 13:33

Що ни занимавате с тия м.ангали бе, какво ни интересува.

Отговори
6 0
сигурно, защото

сигурно, защото

05.09.2022 | 14:22

един ден ти ще си малцинство!

Отговори
1 3

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?