49

Стартира ремонтът на спортна зала „Асеновец“

Днес кмета на Асеновград д-р Христо Грудев даде официално старт на ремонтните дейности на спортна зала „Асеновец“ с думите: „Уважаеми съграждани, спортни деятели, спортисти започва ремонт на спортната зала, която е в доста окаяно състояние.

Минахме всички законови процедури, имаме избран изпълнител, убеден съм, че сградата ще се превърне в едно добро спортно съоръжени, в което нашите деца, децата на община Асеновград ще спортуват, ще се развиват за още по-високи спортни успехи и за изграждане на положителни качества в тях. Успех на всички“.

Ремонтът на спортна зала „Асеновец“ обхваща: основен ремонт на покрива, включващ подмяна на съществуващи слоеве изолация /топло и хироизолация/, доставка и монтаж на нови отводнителни елементи, ремонт на бордове и работни фуги; изграждане на нова мълниезащитна система с всички съпътстващи дейности; смяна на дограмата на сградата, вкл. входни врати; ремонт на тренировъчната зала, включващ подмяна на осветителните тела с нови LED  такива, изкърпване на мазилки, шпакловане, боядисване, обработка на металните конструктивни елементи с антикорозионен грунд; ремонт на фоайе и стълбище, включващ направа на окачен таван, предстенни обшивки, обработката им с шпакловка и латекс, както и освежаване на парапета.

Средствата, които ще се използват за ремонта на залата бяха отпуснати с постановление на Министерски съвет за превенция и справяне с последствията  от COVID – пандемията. 

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?