46

Срам и позор! Масово крадат детски колички в Асеновград, майките в потрес

В Асеновград крадат детски колички на поразия. И то не само нови или скъпи. За това алармират майките от града в социалните мрежи. В много са случаите количката бива открадната от болницата в Асеновград. Причината е, че се оставят на входа, тъй като не може с тях да се стигне до горен етаж в здравното заведение. В минутите, в които е оставена без надзор, апашите се възползват и количката изчезва. 

Една от майките разказа случка от събота сутринта. Тя била в болницата с бебето си за редовната месечна консултация при личния лекар, който е в кабинет на втория етаж. Майката оставя количката си на входа и се качва. Тогава крадец си харесва детското возило, но е забелязан от охраната на болницата. Неговата намеса предотвратя кражбата. "В нашия случай си харесаха 10-годишна количка. Много съм благодарна на съвестния служител", пише майката от Асеновград. 

Една от майките в града предлага да се сложи видеонаблюдение, благодарение на което да се спрат кражбите на колички. "Камери дали ще свършат работа? Да съберем някаква сума и с подписка? Това не засяга ли всички семейства в града?! Живяла съм в чужбина, там и дума не може да става за такива кражби, но и всички си отварят очите и си помагат, та ако на някой му мине през ум - знае, че ще го видят и ще има реакция!", аргументира се тя. 

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?