Следвайте ни

Спипаха кой замърсява р. Чая в Асеновград СНИМКИ

viber icon

Мъж бе спипан да замърсява коритото на река Чая в Асеновград и го наказаха да си почисти. Новината съобщиха от общината. Това стана по време на извършен оглед от заместник-кмета инж. Стоян Димитров и служители на отдел "Екология" към местната управа. Основно изчистен бе подлезът при новия пазар, през който е планирано да преминава трасето на велоалеята.

При извършване на внезапната проверката в различни зони на Асеновград бе установен и нарушител. Мъж, замърсяващ коритото на река Чая при пазара, бе заловен на мястото на деянието. Установено е, че той разфасова хладилник. Около него имало разпръснати разкъсани стиропор и дунапрен. Мъжът е признал вината си пред полицейски служители от РУ - Асеновград, които са установили самоличността му. Под контрола на общински служителите и на полицаите нарушителят е почистил замърсяването в речното корито. 

 

Румен Златански

Румен Златански

Репортер-редактор - екип "Общество"

Румен Златански е здравен репортер от екип "Общество". Завършил "География" в СУ "Климент Охридски". Работил като репортер и кореспондент в много вестници и агенции.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще помогне ли извънредното положение у нас срещу коронавируса?