46

След 38 години служба: Последно празнично дежурство за огнебореца Сашо от Асеновград СНИМКИ 

В ден, в който огънят е нажежил до червено много населени места в страната и срещу силата му се опълчват истински и достойни мъже, приключва последното дежурство за колегата Сашо Янаджиев като началник дежурна смяна в пожарната в  Асеновград. 


"Като колега и приятел, част от душата му остава тук - при нас в пожарната. 

Благодарим му за всичко на което ни научи през своите 38 години в нашите редици: за ценните моменти, които съпреживяхме, за опита, който натрупахме с него. Желаем му  да е все така усмихнат, винаги с младо сърце и винаги достоен ЧОВЕК! Като огнеборец - без страх се е впускал във всеки момент на предизвикателство, без да си задава въпроса „ Какво следва?“. Нека смело отваря вратите пред себе си, за да продължи по пътя, който му предстои. И винаги когато му е малко носталгично, когато търси опора и кураж сред сродници, неговото второ семейство- колегите огнеборци, го очакват-  прекрасните спомени, напоени с аромата на адреналин и дим, които топлят!", пожелават му от пожарната служба. 


С вълнение и сълзи в очите Сашо мина под водните пръски, а всичко го изпратиха като един образцов, многократно награждаван служител и всеотдаен колега. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
ГРАД КОЗЛОДУЙ

ГРАД КОЗЛОДУЙ

10.08.2022 | 13:21

ДА е ЖИВи ЗДРАВ ЧОВЕКЪТ

Отговори
5 1

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?