Следвайте ни

Щети за хиляди левове по колите на асеновградчани след градушката СНИМКИ

viber icon

Градушката с големина на топки за тенис, която се изсипа вчера над Асеновград, е нанесла щети за хиляди левове по колите на шофьорите. Картината в града вчера бе апокалиптична, резултатът - плачевен. Вдлъбнати ламарини и капаци, счупени или пукнати предни и задни стъкла. 

Шофьорите са в потрес, а автосервизите чакат поредната порция луд оборот заради помощта на времето.

Вчера градушката се превърна в най-обсъжданата тема във фейсбук. Един от основните въпроси в заформилите се дискусии бе защо не са изстреляни навреме ракети за разбиване на градоносните облаци. 

"Марица" научи, че заради самолетен полет  полигонът в Поповица е чакал позволение за стрелба от "Управление на въздушно движение" в продължение на 40 минути. След това, дори изстреляните ракети не са успели да предотвратят падането на ледените късове. Ракети не са хвръкнали и от площадката в кв. "Горни Воден", споделят асеновградчани. 

Вторият основен въпрос, който сега вълнува жителите е: Къде да си оправя стъклото? Поне това се питат едни други потърпевшите шофьори от Асеновград. 

 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (4)

Можело

Можело

27.06.2021 | 17:46

Е вместо да чакат самолет да стрелят с ракетите, а РВД да насочи самолета на изчакване, ама къде ти — на кого му пука за народа.

Отговори
0 0
Василев

Василев

26.06.2021 | 18:52

Това природно явление причинява много щети на всички потърпевши. Всеки се кръсти да не е сред пострадалите. Много съм изненадан, че в случая никой още не е написал, че Бойко Борисов е виновен.

Отговори
6 3
6765

6765

28.06.2021 | 08:55

За всичко Бойко е виновен. Той!

Отговори
0 1
браво

браво

26.06.2021 | 16:08

природата отвърна на удара със мръсния въздух в бг

Отговори
13 4

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще се случи в България след изборите на 11 юли?