Следвайте ни

Съдът в Асеновград с нов шеф от днес

viber icon

Съдия Мария Караджова  встъпи официално в длъжността председател на Районен съд  – Асеновград. Тя е избрана на поста с решение на Съдийската колегия на Висшия съдебен съвет от 10 ноември тази година.  

На тържествена церемония съдия Мария Караджова подписа акт за встъпване в длъжност в присъствието на председателя на Окръжен съд – Пловдив Розалия Шейтанова, която я поздрави за избора и й пожела професионални успехи и много здраве. Съдия Мария Караджова благодари за доверието и изрази увереност за подкрепа по пътя на новите професионални предизвикателства.

Гост на церемонията беше председателят на ВКС Лозан Панов, който също я поздрави за достойното представяне и й пожела здраве и успехи.  

Съдия Мария Караджова е завършила право в СУ „Климент Охридски“.  Има близо 20 години юридически стаж в органите на съдебната власт. От 2001-а е съдия в Районен съд – Асеновград, от 2015-а е заместник-председател на същия съд, а от юли тази година изпълняваше функциите председател на Асеновградския районен съд. Има най-високия ранг в съдебната система – „съдия във ВКС и ВАС“.

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

111

111

27.11.2020 | 16:27

Честито! Този пост означава и отговорност! Успехи напред и нагоре!

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще се ваксинирате ли срещу COVID-19?