Следвайте ни

Пуснат "зелен коридор" за ваксини в Асеновград утре  

viber icon

„Зелен коридор“ за ваксинация срещу коронавирус е организиран за утре, 12-ти май. Имунизирането ще се извършва, както обичайно, в специализирания кабинет в МБАЛ – Асеновград – на II eтаж в новото крило. Часовете, в които ще се проведе кампанията, са от 08:30 ч. до 13:30 ч. От лечебното заведение уверяват, че и след края на обявеното работно време, ако има чакащи, ще бъдат обслужени.

Ваксините, с които ще се ваксинира, са от Pfizer/BioNTech, Moderna и AstraZeneca. Няма нужда от предварително записване, отива се директно на място. Пациентите ще бъдат допускани до кабинета на групи от по 6-10 души. Целта е да не се допуска струпване на хора и максимално да се намали контактът с другите пациенти в болницата.

Ръководството на МБАЛ - Асеновград призовава хората да носят предпазна маска за лицето и да спазват дистанция поне 1,5-2 метра от останалите, да бъдат толерантни и търпеливи, за да не се създава излишно напрежение. От лечебното заведение съобщават, че интересът към ваксинационната кампания продължава да е висок и пациенти се обаждат по телефона за информация. В последния организиран „зелен коридор“, отпреди няколко дни, са се ваксинирали още близо 150 души.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?