71
Следвайте ни

Потресаващо! Тийнейджър закла котка пред съучениците си в Асеновград

viber icon

Дванадесетокласник уби котка в Асеновград по особено жесток начин пред очите на съучениците си, научи "Марица". Младежът е възпитаник на елитна гимназия в града. Той и двама негови приятели, съответно на 18 и на 16 години, били заедно, когато решил да убие улична женска котка. 

Тъй като имал нож, извадил го от калъфа. Първо уморил животното със силни удари по главата с ръка, след което я пробол в тила с острието. Зверството било записано на клип с мобилен телефон.

Ученикът беше привлечен като обвиняем и изправен пред съда. Призна се за виновен, съжали за стореното и сключи споразумение с прокуратурата за наказание. Така младежът се сдоби с "пробация", която включва явяване и подписване два пъти седмично пред пробационен служител в рамките на половин година, както и задължителни периодични срещи с въпросния служител. Ще трябва да плати и над 1000 лв. за съдебни разноски по делото.

Споразумението е одобрено от съда в Асеновград дни преди Коледа. 


Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (7)

Ей сега вижте за ко иде реч

Ей сега вижте за ко иде реч

26.12.2021 | 19:49

Точно така Убийството на котка е в прерогативите само на великите и непобедими специално обучени войни от НАТО със сините джуки Нъл гледаме по Сисито на ЕН кък става тва Със масиран артелерийски и ракетен огън Тва котка заклана на живо да видиш Направо невъзможно в целия този къдеж Щото котките предварително са се разбягали Нали А хората не могат да бягат кът котките Нали Тъ така Влейте се в редиците на НАТО Там може да колите котки колкото си искате безнаказаноно и даже и други хайвани За това и ще ви обучат Даже и гущери и скурпиони да ядете Но никога хора Те са просто дивеч за спомен във албумите и във сивито ви

Отговори
3 3
Бачо пичо

Бачо пичо

26.12.2021 | 19:23

Халал да е това мекере на родителите си

Отговори
6 4
Гтнн

Гтнн

26.12.2021 | 18:29

Какво е това смешно наказание “ пробация” ?!?! Та това момче е завършен изрод, който със сигурност отново ще посегне с по-голяма жестокост даже и на човек! Но него съдбата ще го съди! Няма как такава жестокост да остане ненаказана!

Отговори
14 4
Мимето

Мимето

26.12.2021 | 17:56

Левак. Намерил начин да впечатли съученичките.

Отговори
11 3
Бай Тошо

Бай Тошо

26.12.2021 | 17:47

По руските сайтове също пишат за такива елитни идиоти - живодери, само че там неговите набори гледат да му вгорчат живота!

Отговори
14 3
НОСТРАДАМУС

НОСТРАДАМУС

26.12.2021 | 17:37

Маминката му мръсна и боклук.Само някога да ми падне,веднага му режа дясната ръчичка.Това не е човек,това е изрод.

Отговори
13 3
!!!

!!!

26.12.2021 | 17:40

Същият като оня изверг, който прегази с джипа си кученцето Роска. Прочее, изясни ли се КОЙ е уродът, или пак ще се окаже, че е от "нашите" ребята, и поради това ----> АНОНИМЕН?

Отговори
13 3

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кои са най-големите предизвикателства пред новото правителство през 2022-ра година?