49

Плуване, йога и изкуства в детската лятна академия на Асеновград

В заниманията могат да се включат деца от 7 г. до 13 г.

 

Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетни и непълнолетни (МКБППМН) към община Асеновград, съвместно с Градска библиотека „Паисий Хилендарски”, отново организират летни забавления за най-малките. Форматът "Шарена ваканция" продължава с нови предизвикателства за малчуганите на възраст от 7 г. до 13 г.

Заниманията се провеждат в продължение на два месеца - от 1-ви юли до 30-ти август. Записването започва от 12.06.23 г. (понеделник). Лятната академия за деца в Асеновград е напълно безплатна.

Активностите в тазгодишната „Шарена ваканция” са плуване, йога и часове по приложно изкуство в Градската библиотека. Заявления могат да се подават от 12.06.23 г. до 26.06.23 г., включително, от 08:00 ч. до 17:00 ч. в офиса на МКБППМН, разположен на ул. „Цар Иван Асен II” №9А, етаж I, стая 3 (бившият Битов комбинат).

Всяко дете има право да избере до две дейности. Класирането в групите по занимания ще се извършва по реда на подаване на заявленията, като резултатите ще бъдат публикувани на сайта на община Асеновград.

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 2 оценки
5/5 от 2 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Какъв трябва да е следващият кмет на Пловдив?